Näillä tuotteilla hoidamme

Käyttämämme tuotteet olemme valinneet huolella ja aikaa käyttäen. Olemme huolellisesti tarkastaneet jokaisen tuotteen ainesosaluettelon ja ominaisuudet. Seuraamme markkinoita jatkuvasti ja etsimme, löytääksemme vielä parempia tuotteita.

Dr. Baumann -kosmetiikkasarja perustuu bionomiseen ajattelumalliin. Tuotteet sisältävät ihoystävällisiä kasviöljyjä ja vitamiineja sekä erityisesti monikerrosliposomeja, jotka sisältävät ihon luontaista rakennetta vastaavia lipidejä.
Dr. Baumann-tuotteista on pyritty jättämään pois kaikki ihoa herkistävät ja allergisoivat aineet. Tuotteet valmistetaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä aineita.

Sarja ei lupaile liikoja, mutta hoitotulokset ovat hyviä. Tuotteet on tarkoitettu kaikille ja ne sopivat hyvin myös herkkäihoisille, allergisille sekä atoopikoille.

Erityisen hyviä hoitotuloksia olemme saaneet kuivaakin kuivemman ihon hoidossa.

www.dr-baumann.fi

BeauCaire

Beau Caire-tuotesarja noudattelee samoja periaatteita kuin Dr. Baumann-sarja.
Beau Caire –linja on sarjan edullisempi vaihtoehto ja sopii hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta monen kukkarolle.

Tuotteet ovat hajusteettomia eivätkä sisällä kemiallisia säilöntäaineita ja ne ovat hyvin siedettyjä herkälläkin iholla. Vaikutusaineet on valittu huolellisesti ja niillä on tutkitusti positiivinen vaikutus iholla.
Ympäristöä on ajateltu välttämällä turhia pakkausmateriaaleja.

BeauCaire-tuotteet ovat kauneushoitolassamme myynnissä kotihoitoa varten ja meillä on paljon tyytyväisiä näitä tuotteita käyttäviä kaikenikäisiä asiakkaita. Erityisesti näppyonglemista kärsivät nuoret ovat löytäneet sarjasta itselleen luottotuotteita.

http://www.dr-baumann.fi/www/?page_id=130