Erikoskasvohoidot ja laitehoidot

Hoitojen toteutuksen lähtökohtana huomioimme aina Sinun toiveet ja ihon sen hetkisen tilan.

Varaa aikasi suoraan verkosta tai:

Erikoiskasvohoidot

Laitehoidot

 • Radiofrekvenssihoito + cryo (RF) Kasvo ja kaula 105,-

  Hoito perustuu lämpöenergiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää näin kollageenin muodostusta ihossa. Parantaa myös ihon verenkiertoa ja edistää kuona-aineiden poistumista.Tuloksena on kiinteämpi, tasaisempi ja kauniimpi iho. RF-käsittelyn jälkeen tehtävä jäähdytyshoito on muun muassa tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä vaikuttaen ohimoryppyihin ja silmäpusseihin. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, RF-käsittelyn, naamion ja hoitovoiteen. Sarjahoito: 6-8 krt. 1-2 krt/vko Ylläpitohoito: 1 krt 1-2 kk välein. Hoidon kesto noin 50 min.

 • RF-hoidon esteet: Sydämentahdistin, silikonit tai metalliosat hoitoalueella, syöpä ja kasvaimet, skelerodermia, ihosairaudet tai erittäin herkkä iho, tulehdukeset kehossa ( esim. flunssa, poskiontelotulehdus, aktiivinen herpes), raskaus, lähiaikoina suoritettu elektroporaatio/kavitaatiohoito.

 • Radiofrekvenssihoito + cryo (RF) Kasvot, kaula ja dekoltee 123,-

  Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, RF-käsittelyn, naamion ja hoitovoiteen. Ylläpitohoito: 1 krt 1-2 kk välein. Hoidon kesto noin 70 min.

 • Radiofrekvenssi + mikrohionta 138,-

  Mikrohionta kuorii ihon tehokkaasti ja aktivoi ihon uudistumista. Radiofrekvenssi aktivoi kollageenin tuotantoa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Nämä kaksi hoitoa yhdistettynä saavat ihon hehkumaan! Hoidon kesto noin 75 min.

 • Ultraäänihoito 92,-

  Kiinteyttävä ja kosteuttava hoito aikuiselle iholle. Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä kiinteyttää ihoa. Sisältää kuorinnan, ultraäänikäsittelyn kasvoille ja kaulalle, tehoaineen ja hoitovoiteen. Hoidon kesto noin 50 min.

 • Mikrohiontahoito 92,-

  Mikrohionta on tehokas kuorintatekniikka, joka poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ja muut ihon epäpuhtaudet. Tämä täysin kivuton kuolleen solukon poistaminen antaa iholle ”signaalin”, joka käynnistää uusien solujen tuotannon. Uudet vahingoittumattomat solut tunkeutuvat ihon pinnalle korvaten vähitellen vanhat vaurioituneet solut. Mikrohiontahoito uudistaa ja kirkastaa ihoa ja sillä voidaan käsitellä myös aknearpia ja pigmenttiläiskiä. Iho näyttää paremmalta jo yhden hoitokerran jälkeen. Tämä on seurausta ihossa tapahtuvasta uudistumisesta. Hoitoon voidaan yhdistää myös ihoa kokonaisvaltaisesti aktivoiva ja kiinteyttävä ultraääni. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, mikrohionnan, tehoaineen ja hoitovoiteen. Hoidon kesto 50 min

LISÄPALVELUT ERIKOISKASVOHOITOJEN YHTEYDESSÄ

Hinnasto päivitetty 3.3.2024.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

lmoitathan mahdollisesta perumisesta viimeistään edellisenä päivänä ennen klo 12.
Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50 % suunnitellun hoidon hinnasta.

Hoidoissa käytämme Dr. Baumann ja pHformula- tuotteita. Tuotesarjoihin pääset tutustumaan etusivulla ja Dr. Baumann- tuotteet myös verkkokaupassamme