Ihon happopinnoitushoidot

Hoitojen toteutuksen lähtökohtana huomioimme aina Sinun toiveet ja ihon sen hetkisen tilan.

Ihon happopinnoitushoidot löydät ajanvarauksessa kohdasta Erikoiskasvohoidot ja laitehoidot.
Varaa aikasi suoraan verkosta tai:

Ihon kemiallinen happopinnoitushoito

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen hoitolasarja, joka on yhdistänyt ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Kontrolloitujen ihon happopinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen.

Kontrolloitujen happopinnoitushoitojen tavoite on keskittyä ihosolukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen. Hoidot on suunnattu neljään erilaiseen ihon tilaan: ikääntyminen, hyperpigmentaatio, akne, krooninen punoitus (rosacea).
Ihon happopinnoitushoidot sisältävät mahdollisen herkkyystestin, pinnoituksen sekä loppuvoiteen.

Optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi happopinnoitusta suositellaan sarjahoitona (3-6 kertaa) 10-20 päivän välein. Ylläpitävänä hoitona 1-2 kuukauden välein.

Hoidon kesto 30-45 min hinta 92,-

A.G.E. tehokas ja aktiivinen pinnoitushoito ikääntyvälle iholle.
Erityisesti valovanhentumisesta aiheutuviin ikääntymisen merkkeihin, pigmenttimuutoksiin, sameaan ihon sävyyn sekä pinnallisiin ja keskivoimakkaisiin juonteisiin. Hoitovoimakkuus valitaan aina kunkin hoidon yhteydessä riippuen halutusta hoitotuloksesta ja S.P. Complex – herkkyystestin ihoreaktiosta.

A.C. tehokas ja aktiivinen pinnoitushoito, joka ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen taipuvaisessa ihossa. Liuoksella on tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti kuoriva vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista. Hoitovoimakkuus valitaan aina kunkin hoidon yhteydessä riippuen halutusta hoitotuloksesta ja S.P. Complex – herkkyystestin ihoreaktiosta.

C.R.  krooniseen punoitukseen, herkkyyteen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle.
Valikoidut antimikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä ennaltaehkäisevät vaivan uusiutumista. Hoitovoimakkuus valitaan aina kunkin hoidon yhteydessä riippuen halutusta hoitotuloksesta ja ihon herkkyydestä.

M.E.L.A. PowerclayTM sisältää voimakkaan sekoituksen pinnoitusaineita uniikissa savipohjassa, joka edistää aktiiviaineiden nopeaa ja tasaista imeytymistä. Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioihin taipuvaisella iholla. Sopii erinomaisesti myös ikääntyvän ihon tiivistävänä hoitona. Hoitovoimakkuus valitaan aina kunkin hoidon yhteydessä riippuen halutusta hoitotuloksesta ja S.P. Complex -herkkyystestin ihoreaktiosta.

.

 • raskaana oleville
 • imettäville
 • jos sinulla on aktiivinen huuliherppes
 • Retinol-A /Accutane-/ Roaccutane- tai vastaavan lääkekuurin aikana
 • jos ihosi on hoitohetkellä palanut / paleltunut
 • On normaalia, että iho tuntuu hieman kireältä jokaisen hoitokerran jälkeen.
 • Et välttämättä näe ihon varsinaista kuoriutumista.
 • Kevyt ja/tai toistuva hilseily on mahdollista.
 • Punoitus hoidon jälkeen on normaalia ja se voi kestää 1-12h riippuen ihon herkkyydestä.
 • Käytä SPF 30+/50+ aurinkosuojaa laajan UV-suojan takaamiseksi
 • Vältä solariumia tai suoraa auringonvaloa vähintään kaksi viikkoa ihon pinnoitushoidon jälkeen
 • Älä nypi tai revi mahdollisesti kuoriutuvaa ihoa; se voi johtaa arpeutumiseen tai hyperpigmentaatioihin
 • Tulokset vaihtelevat riippuen ihosi ongelmasta ja saatat tarvita useampia hoitokertoja optimaalisten tulosten saavuttamiseksi
 • Muita aktivoivia ihonhoitotuotteita ei suositella yhdistettäväksi pHformula-pinnoitusohjelmaan mahdollisten sivuvaikutusten välttämiseksi
 • Elektrolyysiä, kasvojen alueen vahausta ja/tai depilointia suositellaan välttämään 10 päivän ajan pinnoitushoidon jälkeen

LISÄPALVELUT IHON PINNOITUSHOITOJEN YHTEYDESSÄ

Hinnasto päivitetty 3.3.2024.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

lmoitathan mahdollisesta perumisesta viimeistään edellisenä päivänä ennen klo 12.
Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50 % suunnitellun hoidon hinnasta.

Hoidoissa käytämme Dr. Baumann ja pHformula- tuotteita. Tuotesarjoihin pääset tutustumaan etusivulla ja Dr. Baumann- tuotteet myös verkkokaupassamme