Lempeä kosketus rauhoittaa, vapauttaa oksitosiinihormonia, laskee sydämen sykettä, laskee verenpainetta, alentaa stressihormonien pitoisuutta ja parantaa kivunsietokykyä.

Lähde: Rauhoittava kosketus. Oksitosiinin parantava vaikutus kehossa. Fysiologian prof. Kerstin Uvnäs Moberg 2007.

Oivan vartalohoidot

  • Lämminkivihieronta vartalolle (60 min) 89,-

    Itämaisiin hoitoperinteisiin pohjautuva lämpimillä kivillä tehtävä vartalohieronta. Kivistä huokuva lämpö yhdessä hoitavan öljyn kanssa laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä tehostaa kuona-aineiden poistumista. Hoidon jälkeen mieli ja keho on syvärentoutunut.

  • Aromaattinen vartalohieronta (60 min) 89,-

    Hoidossa yhdistyy käden lempeä kosketus sekä yksilöllisesti valittujen eteeristen öljyjen vaikutus. Hoito vaikuttaa virkistävästi ja tasapainottavasti kehoon ja mieleen.

  • Turvehaudehoito hartioille ja selälle (60 min) 89,-

    Tehokas hoito jännittyneille hartioille ja selälle. Lämmin turve ( n.40 asteinen) levitetään hartioille ja selälle. Turpeen päälle laitetaan turpeilla täytetyt lämpöpakkaukset. Pakkaukset laitetaan myös jalkojen päälle. Turpeen vaikutuksen aikana hierotaan jalat ja pää. Turvehauteiden vaikutuksen jälkeen tehdään selän alueelle imukuppihieronta. Lopuksi tehdään lihaksia rentouttava ja lihasjumittumia avaava venytyshieronta Aaltosen-tekniikalla.

Hinnasto päivitetty 3.3.2024.
 
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
Ilmoitathan mahdollisesta peruutuksesta viimeistään edellisenä päivänä ennen klo 12. Perumattomasta ajasta veloitamme 50 % suunnitellun hoidon hinnasta.

Hoidoissa käytämme Dr. Baumann ja pHformula- tuotteita. Tuotesarjoihin pääset tutustumaan etusivulla ja Dr. Baumann- tuotteet myös verkkokaupassamme